Американський сенатор "нецензурно" висловився про Росію і пообіцяв їй проблеми
Категорія
Світ
Дата публікації

Американський сенатор "нецензурно" висловився про Росію і пообіцяв їй проблеми

Американський сенатор "нецензурно" висловився про Росію і пообіцяв їй проблеми
Джерело:  MSN

Американський сенатор-республіканець Ліндсі Грем заявив, що в 2017 році Конгрес США докладе зусиль для посилення санкцій проти Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на MSN.
«Кажу нашим німецьким друзям - ви наступні. Нашим друзям у Франції - вони йдуть за вами. А моєму другові пану Лаврову (Сергій Лавров, глава МЗС РФ - ред.) - я сподіваюся, ви, нарешті, зіткнетеся з наслідками за те, що ви і ваш режим робите з демократичними країнами. 2017-й буде роком, коли Росія дістане по ср*ці в Конгресі», - сказав Грем на Мюнхенській конференції з безпеки.
Читайте також: Війна на Донбасі: у Трампа видали прямі звинувачення на адресу Росії
Сенатор додав, що відповідний законопроект буде направлений президенту США Дональду Трампу.
«Ми ввели санкції проти Росії за втручання в наші вибори на додаток до того, що вони зробили в Криму. Буде голосування. Воно буде двопартійним... Моя мета - покласти це (законопроект про нові санкції проти Росії - ред.) на стіл Трампа. Я сподіваюся, він прийме цю ідею. Як лідер вільного світу, він повинен працювати з нами (сенаторами - ред.), щоб покарати Росію», - заявив сенатор.
Варто відзначити, що російські ЗМІ написали, що Грем висловився про Росію в "нецензурних виразах".


Як повідомляв ONLINE.UA, віце-президент США Майкл Пенс висловив слова підтримки президенту України Петру Порошенко на Мюнхенській конференції з питань безпеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?