У Порошенка показали потужне відео в пам'ять про Небесну Сотню
Категорія
Події
Дата публікації

У Порошенка показали потужне відео в пам'ять про Небесну Сотню

У Порошенка показали потужне відео в пам'ять про Небесну Сотню

В Адміністрації президента Петра Порошенка показали відеоролик, присвячений пам'яті героїв Небесної Сотні, загиблим в період з 18 по 20 лютого 2014 року на Майдані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Адміністрації президента.
На відео єпископ Української Греко-католицької церкви Борис Гудзяк каже про те, як трагічні події 18-20 лютого 2014 року змінили Україну.
"Небесна Сотня - це не абстракція. Це Сергій, Богдан, Ігор. Ми або їх знали, можливо ми стояли десь поруч. Ігор або Богдан - це міг бути я, це могла бути ти. Ми відчули, як в їх жертві наш потенціал наша здатність жертвувати для загального блага, для ближнього, для цілого народу, для України. Це змінило Україну і це - наш путівник в цьому непростому паломництві від страху до гідності", - сказав священнослужитель.
Читайте також: Річниця трагедії на Майдані: в мережі показали сильне відео


Як відомо, 18 лютого 2014 року в Києві розпочався найтрагічніший етап Революції Переваги. У період 18-20 лютого в центрі української столиці загинули понад сто активістів, кілька десятків пропали безвісти, понад тисячу отримали поранення.
Як повідомляв ONLINE.UA,  18 лютого в Києві вшанували пам'ять героїв Небесної сотні, загиблих в період 18-20 лютого 2014 року в центрі столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?