В центрі Києва зібралося віче, в мережі говорять про провокаторів: з'явилися фото і деталі
Категорія
Події
Дата публікації

В центрі Києва зібралося віче, в мережі говорять про провокаторів: з'явилися фото і деталі

В центрі Києва зібралося віче, в мережі говорять про провокаторів: з'явилися фото і деталі

У центрі Києва на Майдані Незалежності зібралося Віче на підтримку  блокади торгівлі з окупованими районами Донбасу, котре було організовано Організацією українських націоналістів і бійцями добровольчих батальйонів.

На акцію зібралося близько тисячі осіб, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Украинскую правду.

Зі сцени, встановленої біля Стели Незалежності, виступили народні депутати фракції "Самопоміч" Семен Семенченко та Єгор Соболєв, а також позафракційний Володимир Парасюк.
Близько 14:45 учасники мітингу колоною рушили до Адміністрації президента.


Читайте також: Аваков зробив гучну заяву щодо торгівлі з окупованим Донбасом

Між тим, як повідомила блогер Ольга Решетилова у своєму Facebook, хода колони супроводжували "явні провокатори".
"Фаєри, петарди, явні провокатори, нервові менти і СБУшники. Народне віче йде в урядовий квартал. Дуже стрьомно", - написала вона.



Пізніше Решетилова повідомила, що учасників акції до Адміністрації президента не пропустили.



У свою чергу, в поліції Києва нагадали, що в центрі столиці посилені заходи безпеки, а правопорядок забезпечують близько шести тисяч силовиків, на підступах до Майдану встановлені рамки з металошукачами.


Тим часом, народний депутат Єгор Соболєв, який бере участь в акції, заявив, що мітингувальники мають намір залишитися ночувати на Майдані Незалежності.


Нагадаємо, раніше  в інтерв'ю ONLINE.UA військовий інструктор Цві Аріелі не виключив, що у центрі Києва можуть влаштувати стрілялину, вигідну Росії.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?