Поспішають і хочуть крові: соцмережі різко висловилися про сутички в центрі Києва
Категорія
Події
Дата публікації

Поспішають і хочуть крові: соцмережі різко висловилися про сутички в центрі Києва

Поспішають і хочуть крові: соцмережі різко висловилися про сутички в центрі Києва
Джерело:  online.ua

Акція прихильників блокування торгівлі з окупованим Донбасом, під час якої виникли сутички з поліцією,

 зібрала чимало коментарів в соціальних мережах, при чому більшість українців оцінили її учасників різко негативно.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соціальних мереж.


Нагадаємо, в результаті сутичок постраждали близько десяти чоловік. При цьому народні депутати Семен Семенченко та Єгор Соболєв кілька разів намагалися вдарити поліцейських, які стояли на кордоні, а деякі учасники протесту провокували правоохоронців.


Як написав політтехнолог

Олексій Голобуцький

у своєму Facebook, що організатори акції явно хотіли, щоб у центрі Києва пролилася кров.


Читайте також: В Україні назвали три причини того, чому нинішня блокада Донбасу не потрібна






У свою чергу, журналіст Ігор Чичкань, який знаходився в епіцентрі подій, написав у своєму Facebook: "Кілька людей, що супроводжують "блокіратора" Соболєва, тільки що намагалися розібрати "монумент Жизневского" на Груші. Типу, "на бруківку проти ментів". Поліцейські цих не в міру "сердитих бунтарів" швиденько блокували і не дали "побратимів" монумент розібрати".
"Також "протестувальники" періодично матерно обзивають Зозулю, який керує діями поліції, загрожують того, що він сяде. Типу, не пропускати нардепа з наметом до АП - це злочин проти нації! Зозуля тільки що на Європейській площі "упакував" Коханивського і кілька супроводжуючих того пацанчиків; зараз їх медики оглядають, потім мабуть повезуть кудись у відділок", - додав він.














Як повідомляв ONLINE.UA,  19 лютого у центрі Києва сталося кілька сутичок між учасниками акції на підтримку блокади торгівлі з окупованим Донбасом та співробітниками поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?