Порошенко посмертно дав звання Героя легедарному бійцю АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко посмертно дав звання Героя легедарному бійцю АТО

Порошенко посмертно дав звання Героя легедарному бійцю АТО
Джерело:  president.gov.ua

Президент Петро Порошенко посмертно присвоїв звання Герой України відомому оперному співакові з Парижа Василю Сліпаку, який добровольцем пішов на війну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
Відповідний указ Порошенко підписав 20 лютого.
"За виняткову мужність і героїзм, проявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові постановляю присвоїти звання Герой України з врученням ордена "Золота Зірка" Сліпаку Василю Ярославовичу - учаснику антитерористичної операції (посмертно)", - йдеться в указі.

Читайте також: З'явилося відео останнього інтерв'ю співака Сліпака
"Він був активним учасником Помаранчевої революції, з початком Революції Гідності очолив волонтерський рух і координував у Франції громадські акції, спрямовані на підтримку України. З 2015 року воював на Донбасі", - йдеться в повідомленні прес-служби президента.
Нагадаємо, Василь Сліпак з позивним "Міф", який служив в 1-й штурмовій роті ДУК "Правий сектор", загинув 29 червня 2016 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, боєць загинув від кулі снайпера під час бою під Донецьком, в якому були знищені близько 20 бойовиків і ще шестеро взяті в полон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?