ЗМІ розповіли про обшуки в компаніях нардепа Рибалки
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ розповіли про обшуки в компаніях нардепа Рибалки

ЗМІ розповіли про обшуки в компаніях нардепа Рибалки
Джерело:  Вести.ru

Генеральна прокуратура проводить обшуки в офісних приміщеннях пов'язаної з нардепом від Радикальної партії Сергієм Рибалкою компанії S.Group у справі про ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.
Про це заявила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган, повідомляє "Українська правда" з посиланням на її Facebook.
Згідно з повідомленням, департамент з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ проводить обшуки в офісних приміщеннях групи компаній S.Group в Дніпрі.
Ці дії ведуться в рамках кримінального провадження за фактами ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 212 КК України), замаху на привласнення чужого майна в особливо великих розмірах, а саме 110 млн грн (ч. 5 ст. 191 КК України) та службового підроблення (ст. 366 КК України).
Досудове розслідування у вказаних кримінальних провадженнях триває, вказує Сарган.
Разом з тим, як повідомляє видання "Вести" з посиланням на джерело в ГПУ, обшуки нібито проводяться в рамках повідомлень про зв'язок Сергія Рибалки з кримінальними авторитетами Дніпра, зокрема організацією наркоторгівлі.
ЗМІ стверджує, що наразі триває досудове розслідування за фактом виявлення в 2014 році великої партії амфетаміну в автомобілі "Мерседес", який нібито належав Рибалці і був заарештований співробітниками МВС.
Раніше в п'ятницю народний депутат Радикальної партії Сергій Рибалка заявляв, що представники Генпрокуратури та СБУ "увірвалися" в офіс Дніпропетровського обласного відділення Радикальної партії Олега Ляшка і в центральний офіс корпорації S.Group, яка належить родині Рибалки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?