Домашня заготовка: в Україні пояснили, навіщо Путіну "паспорти" ДНР-ЛНР
Категорія
Політика
Дата публікації

Домашня заготовка: в Україні пояснили, навіщо Путіну "паспорти" ДНР-ЛНР

Домашня заготовка: в Україні пояснили, навіщо Путіну "паспорти" ДНР-ЛНР
Джерело:  online.ua

Рішення президента РФ Володимира Путіна про визнання "паспортів" ДНР-ЛНР- не що інше як домашня заготовка, щоб перебити негативне для Росії інформаційне тло на Мюнхенській конференції з безпеки.
Такою думкою поділився політичний оглядач Євген Магда в своїй статті для ONLINE.UA.
"... Повернемося до рішення Путіна. Як видається, це була домашня заготовка, припасена, щоб перебити негативне для Росії інформаційне тло в Мюнхені. Хоча Ангела Меркель (канцлер Німеччини - ONLINE.UA) не має наміру відмовлятися від Мінських домовленостей, особливого оптимізму у неї вони не викликають. А її публічно висловлені наміри обговорити з Путіним кібератаки і фейки "з Росії з любов'ю" навряд чи радують господаря Кремля", - пише політичний оглядач.

Читайте також: ОБС Є виступила із заявою щодо "паспортів" ДНР-ЛНР
На його думку, віце-президент США Майк Пенс був більш красномовним, зазначивши, що Росія повинна нести відповідальність за дії в Україні, а США залишаються послідовними у своїй підтримці НАТО.
"Присутність і активний переговорний процес генсека Альянсу Йенса Столтенберга тільки підтверджують, що НАТО рано списувати з зовнішньополітичних розкладів. Промова Пенса стала для Путіна каталізатором агресії, оскільки адміністрація Трампа не виправдовує численних російських надій на зговірливість", - зазначив експерт.
Магда додав, що традиційний форум з питань безпеки став тлом для демонстрації ще одного прояву геополітичного самодурства Кремля. "І, звичайно ж, Україна залишається на передньому краю протистояння з Росією", - підсумував він.
Подробиці читайте в статті Євгена Магди на ONLINE.UA: Порошенко і Путін влаштували заочну суперечку: Кремль знову не обійшовся без самодурства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?