Шевченко розповів, що його мотивує працювати зі збірною України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко розповів, що його мотивує працювати зі збірною України

Шевченко розповів, що його мотивує працювати зі збірною України
Джерело:  online.ua

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко вважає любов до Батьківщини головним мотивом роботи з національною командою країни.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Шевченко розповів в інтерв'ю журналу L'Officiel.
"Мене завжди мотивує любов до футболу. Я прекрасно знаю цю гру, і мене знають завдяки їй. Але працювати тренером Збірної України мене мотивує любов до Батьківщини. Немає нічого почесніше, ніж очолювати команду твоєї країни. Збірна була і є головною командою моєму житті. Я стояв біля витоків її розвитку, пережив з нею всі найгучніші перемоги. І тепер прагну вивести нашу національну дружину на новий рівень. У цьому моя задача і, сподіваюся, покликання", - поділився Шевченко.

Читайте: Андрій Шевченко: тільки разом ми можемо перемогти і подолати цей важкий час
Шевченко пояснив, що вбив в собі футболіста, почавши тренерську кар'єру.
"Я вбив в собі гравця і почуваюся абсолютно спокійно. Якщо потрібно, я показую нюанси гри форварда, але це не бажання повернути минуле, а робота. Я багато спілкуюся з хлопцями, ми постійно на поле і з м'ячем", - підкреслив Шевченко.

Дивіться: Шевченко отримав унікальний подарунок від харків'янина: опубліковані фото
Нагадаємо, раніше Шевченко розповів про випадок з дитинства, за який йому соромно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?