Президент Азербайджану вразив мережу рішенням щодо дружини
Категорія
Світ
Дата публікації

Президент Азербайджану вразив мережу рішенням щодо дружини

Президент Азербайджану вразив мережу рішенням щодо дружини
Джерело:  online.ua

Президент Азербайджану Ільхам Алієв призначив свою дружину Мехрібан Алієву першим віце-президентом країни, чим викликав активне обговорення в мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента Азербайджану.
Повідомляється, що Алієв представив першого віце-президента Азербайджану на засіданні Ради безпеки країни. Згідно з конституцією Азербайджану, перший віце-президент бере на себе повноваження президента, якщо той не може виконувати свої обов'язки.
У вересні 2016 року в Азербайджані пройшов референдум про внесення поправок до конституції, в результаті якого термін повноважень президента збільшився з 5 до 7 років, з'явилися посади віце-президентів, а главою держави тепер може стати людина молодше 35 років. Пост першого віце-президента до призначення Алієвої був вільний.
Читайте також: Президент и України і Азербайджану обговорили транспортні маршрути

У мережі прокоментували рішення президента Азербайджану.







Як повідомляв ONLINE.UA, уряд Азербайджану заборонив транспортній авіації Військово-повітряних сил Росії переправляти зброю до Сирії через азербайджанський повітряний простір.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?