Ведуча "Орла і решки" ледь не загинула на зйомках
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ведуча "Орла і решки" ледь не загинула на зйомках

Ведуча "Орла і решки" ледь не загинула на зйомках
Джерело:  online.ua

Відома українська ведуча популярного тревел-шоу «Орел і Решка» Регіна Тодоренко ледь не задихнулася від отруйного газу, що викидається вулканом, виверження якого почалося для неї абсолютно неочікувано.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт телепрограми.
Тринадцятий сезон «Орла і решки» ледь не став для Регіни трагічним.
Зірка вирушила до самого кратера вулкана Синабунг на острові Суматра в Індонезії. Цей вулкан був сплячим протягом 400 років, проте у 2010 році він почав проявляти активність. Виверження сталося саме в той момент, коли ведуча разом зі знімальною групою піднялася на його вершину.
Читайте також: Відому ведучу в українському шоу замінив актор з Росії
"Коли ми з командою вирішили відправитися до вулкану, він не подавав ніяких ознак життя. На вигляд звичайна гора, не було видно ні попелу, ні диму, ні викидів лави. Ми увійшли в дрімучі джунглі і стали пробиратися крізь них, оскільки стежок там немає, адже це не найпопулярніше місце на острові і туристи приходять тільки сфотографуватися здалеку. Ми хотіли дійти якомога вище, щоб подивитися на тріщини в землі, де клекоче лава. Не дійшовши до середини, ми розвернулися і пішли назад. І ось в цей момент, коли ми відійшли недалеко від вулкана, вона почав вивергатися! З вулкана виривався стовп попелу, диму, газу, летіли шматки чогось", - поділилася Тодоренко.
Також ведуча зазначила, що місцеві жителі розповіли, що за кілька тижнів до її приїзду на схилі вулкана загинули 17 туристів, задихнулися від токсичного газу.
На щастя, Регіна і знімальна група не постраждали. Вони повернулися в Медан, щоб продовжити зйомки.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше ведучу шоу "Орел і Решка" Регіну Тодоренко в Америці хотіли оштрафувати за прозоре плаття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?