Будь-хто може виїхати з окупованого Донецька без перепустки: названі розцінки
Категорія
Події
Дата публікації

Будь-хто може виїхати з окупованого Донецька без перепустки: названі розцінки

Будь-хто може виїхати з окупованого Донецька без перепустки: названі розцінки
Джерело:  online.ua

Жителі окупованих територій Донбасу мають можливість за хабар перетинати лінію розмежування без відповідної перепустки. Крім того, в зоні АТО, незважаючи на заявлену блокаду, продовжує процвітати контрабанда.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів блогер, який живе в Донецьку і відомий під псевдонімом Фашик Донецький.
"На кону - великі гроші. Тому ми зараз і спостерігаємо цей цирк, цю блокаду і інше. Яка нах * р блокада? Кожна вата знає, скільки коштує проїхати без перепустки", - заявив блогер.
За його словами, проїзд без перепустки обходиться жителям Донецька в 500 гривень з людини.
"В умовах війни я, в принципі, не маю права говорити гидоти про ЗСУ, що б вони не зробили. В умовах війни потрібна цензура різка. Але, друзі, іноді ви просто х * рієте!" - обурився Фашик Донецький.

Читайте також: Житель Донецька розповів про шокуючі ціни на продукти в місті
Блогер розповів, скільки військові заробляють на перевезенні контрабанди.
"Куб контрабанди можна провезти за 15 тисяч гривень. До сих пір є місця, де в день проходить близько 10 фур. Кожна - нехай по 10 кубів. Множимо 15 тисяч на 10 кубів, а потім множимо на 10 фур - півтора мільйона! На день! З одного блокпоста!" - підкреслив він.
"Знову-таки, чув, позавчора заїхало 12 фур косметики в Макіївку. Польська косметика. Про це знає кожен торгаш. То яка блокада? Що ви лікуєте? Найцікавіше, що до так званого блокіратора Семенченка (один з ініціаторів блокади нардеп Семен Семенченко - ONLINE.UA) куб контрабаса коштував 12 тисяч гривень. А зараз він вже 15", - додав блогер.
Подробиці читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Адекватні люди в Донецьку готові, що його знесуть під нуль, але Україна тупить — блогер Фашик Донецький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?