Під Сумами сталася масштабна аварія з фурою, багато постраждалих: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Під Сумами сталася масштабна аварія з фурою, багато постраждалих: з'явилися фото

Під Сумами сталася масштабна аварія з фурою, багато постраждалих: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

20 лютого поблизу Сум сталася масштабна ДТП за участю легкового авто і фури, в результаті якої постраждало п'ять чоловік.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції в Сумській області.

Читайте також: У сумській багатоповерхівці прогримів вибух: з'явилися фото з місця інциденту
ДТП сталася в селі Верхня Сироватка: 31-річний водій автомобіля ВАЗ-2110 не впорався з керуванням і зіткнувся з фурою MAN. В результаті зіткнення різні травми отримали п'ять осіб, що були в легковику.
"Четверо пасажирів легковика госпіталізовані в нейрохірургічне відділення обласної лікарні: 24-річний пасажир з множинними рваними забійними ранами голови та обличчя, 30-річна жінка з множинними забоями обличчя, ще одна жінка у віці 33-х років із закритою черепно-мозковою травмою, 37 -річний пасажир отримав перелом 6-го і 7-го ребер зліва і пневмо-гематорекс зліва. Водій госпіталізований з переломом 2-го ребра справа і пневматорексом справа в торакальне відділення того ж медичного закладу", - повідомляється в заяві поліції.
Поліцейські з'ясовують обставини ДТП, для чого були призначені технічні та медичні експертизи.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні п'яний водій влаштував перегони на проспекті Перемоги в Києві, намагаючись втекти від переслідування поліцейських: порушник був затриманий, коли йому довелося скинути швидкість в районі автостанції "Дачна".






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?