Смерть українського режисера: відома співачка розповіла про пророчий сон
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Смерть українського режисера: відома співачка розповіла про пророчий сон

Смерть українського режисера: відома співачка розповіла про пророчий сон

Українська співачка Ірина Білик, яка з дитинства дружила з кінорежисером, продюсером і кліпмейкером  Максимом Паперником, що пішов з життя 19 лютого, розповіла, що незадовго до смерті друга їй приснився пророчий сон.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "КП в Україні".
Новина про смерть знаменитого режисера потрясла його друзів і шанувальників. Особливо важко переживає трагедію його близька подруга - Ірина Білик, з якою він з 13-ти років грав у Дитячому драматичному театрі.
Артистка розповіла, що перед смертю Максима, їй приснився поганий сон.
"Я дізналася про все, коли Максим був без свідомості й до нього не пускали. Мені подзвонив Андрій Данилко, ми хотіли вірити, що все обійдеться... Але за два дні до смерті Макса мені приснився поганий сон, і я зрозуміла, що все дуже погано (коли хтось повинен піти, мені сниться, що випадають зуби)", - зізналася Білик.
Читайте також: Стало відомо про смерть видатного українського поета
Як відомо, Паперник останнім часом боровся з прогресуючою онкологією. Однак, нікому про свій страшний недугу він не розповідав. Максим боявся, що про його хворобу дізнається мама. Режисер говорив рідним, що їде у відрядження, а сам лягав у лікарню. Після Різдва його стан різко погіршився. Він пробув три тижні в реанімації, проте днями його не стало.
На питання журналіста, чому лікарі не змогли йому допомогти, Білик відповіла:
"У мене є підозри, що він пізно про все дізнався. Восени я хотіла запропонувати йому зняти кліп, але він сказав по телефону, що дуже зайнятий: "Працюю не в Україні, мотаюся туди-сюди. Треба закінчити фільм. А ось приїду - побачимося і про все поговоримо!" Непокоїтися приводів не було: веселий голос, ні натяку на смуток. А потім ... (затихає на секунду) Різкий біль в душі - адже Макс, частина мого життя, пішов", - сказала вона .
З Максимом Паперником попрощалися сьогодні, 21 лютого, о 11 годині у Покровському монастирі у Києві.
Нагадаємо, серед відомих його робіт новорічні фільми-мюзикли "Снігова королева", "За двома зайцями", "Дванадцять стільців", музично-розважальне шоу "Народна зірка", телесеріал "Недоторканні".
Як повідомляв ONLINE.UA,  зірки українського шоу-бізнесу переповнені горем від звістки про смерть кінорежисера. Вони висловили свої співчуття у соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?