Стало відомо, як жителів Донецька зганяють на похорон бойовиків і протести проти "хунти"
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, як жителів Донецька зганяють на похорон бойовиків і протести проти "хунти"

Стало відомо, як жителів Донецька зганяють на похорон бойовиків і протести проти "хунти"
Джерело:  online.ua

В окупованому Донецьку бойовики змушують працівників бюджетних організацій брати участь в акціях на підтримку так званої ДНР.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив блогер, який проживає в Донецьку і пише під псевдонімом Фашик Донецький.
"Уявіть ситуацію. Викликають бюджетників в кімнату, де сидять директор, головний бухгалтер та двоє людей з гебні. Ти заходиш в кімнату, а тобі кажуть: слухай, ти, коротше, напевно, хочеш зараз підписати звернення до Трампа, до Меркель, до Гваделупи або ще куди, що хунта бомбить Донецьк. А, не хочеш? Тоді скажи про це цим ось двом пацанам з гебні..." - пояснив ситуацію блогер.
Фашик Донецький висловив своє обурення ситуацією, коли в Україні "замість того, щоб тиснути на бойовиків, масово писали про "поганих" донеччан, яких змусили прийти на похорон бойовика Гіві.

Читайте також: Житель Донецька розповів про шокуючі ціни на продукти в місті
"Розповідати можна довго. І те, навіть в таких умовах багато хто не підписав. Не з тієї причини, що вони супер-пупер патріоти, а з тієї причини, що охота ковбасу їсти смачну. І дешеву, до речі. Вата переживає за те, що ці списки потраплять, куди треба - і їм відключать пенсії. А, відповідно, немає пенсій - немає ковбаси. Все", - підкреслив він.
"Чому наші не використовують такі прекрасні можливості? Х * р його знає. Я просто бачу, що як тільки з'являється найменший пробіл - наші, як зазвичай, починають тупити. Рашка робить асиметричний удар. І починається міжусобний цирк. Починають розповідати про блокади тощо", - підсумував донецький блогер.
Подробиці читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Адекватні люди в Донецьку готові, що його знесуть під нуль, але Україна тупить — блогер Фашик Донецький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?