Підопічні Потапа заспівають на Масляну для росіян: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Підопічні Потапа заспівають на Масляну для росіян: опубліковано фото

Підопічні Потапа заспівають на Масляну для росіян: опубліковано фото
Джерело:  Instagram

Підопічні репера Потапа і продюсерського центру MOZGI Entertainment популярний український гурт "Время и Стекло" виступлять в Москві в неділю, 26 лютого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram МУЗ-ТВ.
Виступ дуету відбудеться в честь святкування Масляної.
"В останні вихідні зими, 26 лютого, на ВДНГ відбудеться грандіозний концерт за участю найяскравіших зірок каналу МУЗ-ТВ! Захід пройде на найбільшій ковзанці не тільки Москви, але і всієї Європи і стане завершальним акордом десяти днів олійних гулянь. У святкуванні візьмуть участь Глюк'oZa, "Время и Стекло", Ірина Дубцова, MBAND, "ВІА Гра", "Вінтаж", "Піца", A-Dessa, Dеніс Клявер, Влад Соколовський, Домінік Джокер, Мітя Фомін та інші!", - сказано у повідомленні музичного каналу.


Зазначимо, через деякий час після публікації анонса, запис був видалений з мікроблога МУЗ-ТВ.
Читайте також: У мережі вказали на російську символіку в кліпі підопічних Потапа: опубліковано фото
Однак, в Instagram-акаунті російської співачки Наталії Чистякової-Іонової (Глюк'oZa), яка також виступить на ВДНГ, анонс залишився.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  група "Время и Стекло" взяла участь у записі святкового шоу #SnowПаті2, організованого телеканалом "Музика Першого", яке пройшло в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?