Бойовики ДНР заявили про затримання нового "шпигуна": опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР заявили про затримання нового "шпигуна": опубліковано фото

Бойовики ДНР заявили про затримання нового "шпигуна": опубліковано фото
Джерело:  Новини Донбасу

Бойовики так званої ДНР повідомили про нове затримання нібито українського шпигуна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новости Донбасса".

Читайте також: П ісля вбивства Гіві була паніка, але Україна її не використала - житель Донецька
Видання цитує сепаратистські ЗМІ, які повідомили про затримання 45-річного українського громадянина Валерія Недосєкіна.
"Встановлено, що Недосєкін створив сторінку в соціальній мережі" Твіттер ", на якій розміщував фотографії фактів переміщення військової техніки ЗС ДНР. Згодом, на сторінку затриманого надійшло повідомлення від однієї з груп в соціальній мережі, створеної з ініціативи українських спецслужб для здійснення збору розвідданих щодо військової та суспільно-політичної ситуації в ЛДНР і вербування громадян, з пропозицією в передачі їм необхідних відомостей", - заявили бойовики.
В "МГБ ДНР" повідомили, що затриманий є директором коледжу при так званій "Донецькій академії автомобільного транспорту". Будучи на цій посаді, він передавав різні дані українським спецслужбам і на сайт "Миротворець", відзначили бойовики.
Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики так званої ЛНР повідомили про затримання нібито вбивці "народного міліціонера ЛНР" Олега Анащенка, який був підірваний в своєму автомобілі 4 лютого в Луганську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?