Путінські ЗМІ дізналися, хто "винен" в смерті Чуркіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінські ЗМІ дізналися, хто "винен" в смерті Чуркіна

Путінські ЗМІ дізналися, хто "винен" в смерті Чуркіна
Джерело:  kp.ru

У  кончині постійного представника Росії в ООН Віталія Чуркіна  нібито винні американські журналісти.


Про це заявили джерела в представництві Російської Федерації при ООН, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання "Комсомольская правда".


Читайте також: В Одесі жорстко поглумилися над померлим Чуркіним: з'явилися фото


Згідно з опублікованою інформацією, в останні дні життя Чуркін обурювався статтею "Дивна смерть російського дипломата, або хто пробив його голову в день виборів?", яка була оприлюднена 15 лютого на порталі BuzzFeed.


Автор статті намагається пов'язати смерть технічного співробітника Генконсульства РФ в Нью-Йорку Кривова з втручанням російських спецслужб в передвиборну кампанію в США. Співробітник помер в день виборів в Америці, і, на думку автора матеріалу, його смерть була фіналом втручання.


У Росії вважають, що стан Чуркіна погіршився саме через цю статтю, оскільки дипломат нібито "весь час перебував на передовій протистояння Росії і Заходу".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  українські представники відмовилися від жалобних заяв щодо смерті Віталія Чуркіна в ході засідання Радбезу ООН, через що Росія звинуватила Україну в безсердечності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?