Програміст роздрукував на 3D-принтері термінатора, що говорить: з'явилося відео
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Програміст роздрукував на 3D-принтері термінатора, що говорить: з'явилося відео

Програміст роздрукував на 3D-принтері термінатора, що говорить: з'явилося відео
Джерело:  ProPerm

У Росії за допомогою 3D-принтера "роздрукували" і зібрали термінатора Т-800 з однойменного фільму Джеймса Кемерона.


Цим протягом більше восьми років займався програміст з Пермі Олександр Осипов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання ProPerm.


Читайте також: Роботи замість людей і не тільки: вчені назвали головні варіанти майбутнього планети


Інформується, що створити кіборга росіянин вирішив більше десяти років тому, і в 2009 році почав писати програмний код для управління роботом. У 2013 році Осипов отримав від Google креслення машини з описом принципу роботи механічних приводів. "Роздруківка" деталей робота зайняла більше трьох років.


Існуюча модифікація Т-800 має повноцінну систему орієнтації в просторі, а також здатна самонавчатися і вести діалог.


Недоліком поточної моделі є слабкі приводи. Оскільки сервомотори робота не мають потужності, необхідної для пересуванням всієї конструкції, на даний момент повністю рухомий тільки тулуб термінатора.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Рязанській область РФ представили дивного робота-військового, який викликав сміх у соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?