Кобзон став посміховиськом в мережі через "паспорт ДНР"
Категорія
Світ
Дата публікації

Кобзон став посміховиськом в мережі через "паспорт ДНР"

Кобзон став посміховиськом в мережі через "паспорт ДНР"
Джерело:  Дощ

Депутат Держдуми Росії Йосип Кобзон став посміховиськом в мережі після свого незграбного брехні про відсутність у нього "паспорта" бойовиків так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "Дощ".
Зазначимо, що після  визнання Росією "паспортів ДНР"  в мережі звернули увагу на те, що Кобзон як депутат Думи не може мати іншого громадянства.


"У мене немає ніякого паспорта, крім російського. Я пишаюся тим, що я герой ДНР, це моя земля, це моя батьківщина", - заявив одіозний депутат.


Читайте також: Ніяких ДНР-ЛНР немає в принципі — мешканець Донецька


При цьому Кобзон, коли журналісти нагадали йому інтерв'ю, яке у червні 2016 року було надруковано в "Комсомольській правді", де говорилося про те, що співак отримав "паспорт громадянина ДНР", який йому вручив особисто ватажок ДНР Олександр Захарченко запевнив, що "нічого такого не було".



"Немає там такого, я читав статтю, немає там написаного, що у мене є паспорт", - розповів співак.




В соціальних мережах жорстко висміяли Кобзона.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі знайшли "бандерівців" з Санкт-Петербургу, котрі вирішили депортувати в Україну бойовика ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?