У Харкові шукають винуватця страшної смертельної аварії: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові шукають винуватця страшної смертельної аварії: опубліковано фото

У Харкові шукають винуватця страшної смертельної аварії: опубліковано фото
Джерело:  NR

У Харкові водій легкового автомобіля на смерть збив слюсаря комунального підприємства "Харківводоканал", після чого зник з місця злочину.


Про це заявила прес-секретар КП "Харківводоканал" Олександра Малиновська, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  NewsRoom.


Читайте також: В жахливій ДТП в Харкові загинули люди: опубліковані фото


Інцидент трапився близько 18:30 21 лютого по адресою вулиця Котлова, 183. Робітники встигли помітити, що злочинець на Daewoo Lanos пересувався на такій швидкості, що зніс дві одиниці спецтехніки на місці проведення робіт, після чого втік.


Слюсар Олексій Животченко 1957 року народження від отриманих в результаті аварії травм помер на місці. "Автомобіль, який збив співробітника, має сильні пошкодження з правого боку, відламано праве дзеркало. Просимо всіх, хто бачив схоже авто або став свідком події, звернутися в правоохоронні органи", - зазначила Малиновська.



Як повідомляв ONLINE.UA,  увечері 11 лютого в Харкові маршрутка врізалася в тягач з бронетранспортерами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?