Під Радою запалили фаєри і димові шашки: опубліковані фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Під Радою запалили фаєри і димові шашки: опубліковані фото і відео

Під Радою запалили фаєри і димові шашки: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

Члени правих політичних партій, які вийшли на "Марш національної гідності"

, палили фаєри і димові шашки біля будівлі Верховної Ради України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

112.ua

.


"

Українські Новини

" інформують, що біля будівлі Верховної Ради було близько 8 тис осіб, які об 11:25 запалили фаєри. При цьому за правопорядком спостерігало близько 6 тис. поліцейських.


За інформацією

УНІАН

, в будівлі Ради поширився їдкий дим від запалених шашок активістів. При цьому дим, який майже повністю огорнув другий поверх будівлі з боку вулиці Грушевського та площі Конституції, розвіявся.


Читайте також

:

Порошенко

під Адміністрацію принесли "солодкий подарунок": з'явилося фото


Серед вимог активістів можна відзначити зниження тарифів на комунальні послуги, скасування приватизації держпідприємств, продовження мораторію на продаж землі, припинення торгівлі з окупованими територіями Донбасу і дипломатичних відносин з РФ.


"Народ виявився один на один проти свавілля олігархії і московської навали. Ті, хто дорвалися до влади під гаслами Революції гідності і не думають виконувати завдання, які ставили перед ними українці. Тому ми - "Національний корпус", "Свобода" і "Правий сектор" - бачимо єдиний шлях порятунку: об'єднання активної громади, добровольчого руху і всіх націоналістів навколо конкретних і практичних вимог", - йдеться в повідомленні.



Відзначимо, що раніше члени "Національного корпусу", ВО "Свобода" і "Правого сектора", які організували марш, заявляли про намір провести мирний захід, без радикальних дій.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше акція на підтримку блокади Донбасу, яка пройшла в центрі Києва, вилилася в сутички мітингувальників з поліцією.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?