Суд в Києві прийняв важливе рішення щодо "Газпрому"
Категорія
Економіка
Дата публікації

Суд в Києві прийняв важливе рішення щодо "Газпрому"

Суд в Києві прийняв важливе рішення щодо "Газпрому"

В апеляційному суді відмовили в скасуванні рішення Господарського суду Києва від 5 грудня 2016 року щодо стягнення 172 млрд грн з російського "Газпрому".
Про це рішення заявила суддя Київського апеляційного господарського суду Кароліна Тарасенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські Новини".

Читайте також: Чекаємо на улюблену пісню: в Україні попередили про сюрпризи від "Газпрому"
"Газпром" намагався оскаржити рішення Господарського суду Києва про стягнення штрафу та пені, які були накладені Антимонопольним комітетом за зловживання монопольним становищем на ринку транзиту газу через територію України. Також в ході засідання судова колегія відмовила газовому монополісту в судово-економічній експертизі.
Рішення Київського апеляційного господарського суду "Газпром" може спробувати оскаржити у Вищому господарському суді України.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії спробували налякати Україну заявами про те, що "Газпром" може обмежити постачання транзитного газу через Україну, якщо Київ почне красти паливо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?