71-річна зірка захопила королівським видом на червоній доріжці: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

71-річна зірка захопила королівським видом на червоній доріжці: з'явилися фото

71-річна зірка захопила королівським видом на червоній доріжці: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

Відома британська актриса Хелен Міррен стала королевою червоної доріжки, з'явившись на вечерю BFI, влаштовану на честь британського драматурга і сценариста Пітера Моргана, в прозорій вишитій сукні.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Хелен в розшитому квітами і метеликами вбранні багато позувала фотографам і спілкувалася з героєм вечора - Морганом. Вона заявила, що вважає Пітера Моргана «британським феноменом» і дуже пишається знайомством з ним.


Читайте також: 71-річна зірка в червоній сукні показала, як любить чоловіка: опубліковані фото


Пітер Морган відомий як сценарист таких фільмів, як «Королева» (в головній ролі знялася Хелен Міррен), «Останній король Шотландії», «Фрост проти Ніксона» та «Гонка».


Раніше ONLINE.UA писав, що  Хелен Мірен увійшла в список найкрасивіших жінок світу.


Вона - володарка премії "Оскар", чотирьох премій BAFTA і "Еммі", трьох "Золотих глобусів" і двох нагород Каннського кінофестивалю за кращі жіночі ролі. У 2003 отримала від Королеви Великобританії титул Дами.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?