На Донбасі спійманий бойовик ДНР, який викрадав людей: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі спійманий бойовик ДНР, який викрадав людей: з'явилися фото

На Донбасі спійманий бойовик ДНР, який викрадав людей: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

21 лютого в Бахмуті Донецької області затримали бойовика угруповання ДНР, який раніше брав участь у викраденні українських правоохоронців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook начальника Нацполіції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.

Читайте також: Спійманий бойовик ДНР, який знущався з полонених: з'явилися фото і подробиці
Чоловіка 1975-го року народження впізнали колишні співробітники Дебальцевського міськвідділу міліції.
"Цей "херой супердержави" з червня 2014 року орудував в "бойовій групі" на території Дебальцевого: з автоматом "ніс службу" на блокпосту бойовиків. У одне з таких "чергувань" затриманий організував захоплення і незаконне позбавлення волі двох співробітників Дебальцевського міськвідділу міліції. потім передав їх "МДБ ДНР". Вчора один з постраждалих співробітників і впізнав цього "суперхероя", - написав Аброськін.
За його словами, йдучи з угруповання ДНР, чоловік викрав револьвер, набої та гранату РДГ-5 з запалом, які залишив на зберігання куму. За фактом інциденту порушили кримінальну справу.
"Він розраховував загубитися в місті і жити, як ніби й не було його участі в "ДНР". Не вийде. За все треба відповідати, особливо за злочини проти своїх співгромадян", - написав глава донецької поліції і оприлюднив фото вилученої зброї і затриманого.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в угрупованні ДНР заявили про нове затримання нібито українського шпигуна.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?