Перестрілка в Харкові: поліція обурила соцмережі заявою
Категорія
Події
Дата публікації

Перестрілка в Харкові: поліція обурила соцмережі заявою

Перестрілка в Харкові: поліція обурила соцмережі заявою
Джерело:  NR

Соцмережі обурила чергова заява правоохоронців щодо перестрілки в одному зі спальних районів Харкова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на newsroom.kh.ua.
Як повідомили правоохоронці, прес-конференція, під час якої журналісти зможуть поставити поліцейським питання щодо стрільби, відбудеться в Харкові 27 лютого, тобто через десять днів після інциденту.
Читайте також: С трілянина в Кропивницького: з'явилися нові подробиці і відео
"Прес-конференція відбудеться в понеділок, тому що ще потрібно провести деякі слідчі дії і, можливо, оперативні, щоб було вам що розповісти", - запевнив керівник Департаменту комунікації МВС Артем Шевченко.
Користувачів соцмереж обурила ця заява.
"У Департаменті комунікацій МВС пообіцяли, що прес-конференція керівництва харківського "главку" за фактом стрілянини на Олексіївці відбудеться в понеділок 27 лютого. Тобто - через п'ять днів. Або через 10 днів з моменту самої події :) Воу, воу, палехче, навіщо ж так поспішати? Чому не 29 лютого? Така тонка під *** ка прекрасно б лягла в загальну канву поведінки поліції останні дні. "Потрібно провести процесуальні дії", - сказали нам. "Ідіть ви на ***, журналісти. І відкритий лист свій в ж ** у засуньте", - чомусь я чую. І ще: які, б *** ь, потрібно провести ДІЇ, щоб дати відповідь хоча б на головне питання: де зараз затримані? Тепер я впевнений , що # мояноваполіція - не порожній звук. За 10 років роботи я з такою х *** ею стикаюся вперше", - написав у Facebook головний редактор видання NewsRoom Павло Федосенко.



Нагадаємо, в одному зі спальних районів Харкова 17 лютого сталася масштабна перестрілка, в результаті якої вогнепальне поранення отримала одна людина.


Як повідомляв ONLINE.UA,

з'явилася нова гучна подробиця з приводу затриманих учасників стрілянини в спальному районі Харкова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?