Форвард збірної України: краще грати в Росії, а не сидіти в Україні - опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Форвард збірної України: краще грати в Росії, а не сидіти в Україні - опубліковано відео

Форвард збірної України: краще грати в Росії, а не сидіти в Україні - опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Форвард збірної України Філіп Будковський вважає, що краще мати постійну практику в чемпіонаті Росії, ніж зрідка виходити на поле в складі донецького "Шахтаря".
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Будковський заявив в ефірі телеканалу "Футбол 1".
"Чесно кажучи, крім "Шахтаря" не хотілося ніде залишатися, тому що нагорі в Україні знаходиться трохи команд - "Шахтар", "Динамо", "Зоря". Звичайно, хотілося б залишитися, але мені сказали, що треба шукати собі нову команду для оренди. Я думаю, в "Анжи" на кшталт виходило, і не потрібно було шукати собі новий варіант, потрібно було просто працювати далі і вдосконалюватися там, де тебе знають. Звичайно, мені хочеться повернутися в збірну. Для нападника головне - голи. Це те, на що повинен звертати увагу головний тренер збірної. У плані ігрової практики, звичайно, краще грати, показувати себе в російському чемпіонаті, а не сидіти в Україні і виходити раз на три матчі. В ігровому плані це буде краще", - сказав Будковський.

Читайте: Президент ФФУ розповів про бойкот чемпіонату світу в Росії



Нагадаємо, першу половину сезону Будковський грав в оренді за російський клуб "Анжи" (19 матчів, 5 голів). У січні "Шахтар" достроково повернув Будковського і той відправився з командою на збір до Іспанії. Але після першого збору Будковський знову вирушив до "Анжи".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?