Росія показала справжнє ставлення до Донбасу: у Кучми повідомили деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія показала справжнє ставлення до Донбасу: у Кучми повідомили деталі

Росія показала справжнє ставлення до Донбасу: у Кучми повідомили деталі

Росія проігнорувала відеоконференцію Тристоронньої контактної групи по Донбасу, яку сама ж і ініціювала.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням Facebook прес-секретаря представника України в контактній групі Леоніда Кучми Дарки Оліфер.
"Сьогодні повинна була відбутися відеоконференція Тристоронньої контактної групи. Ініціатива скайп-зустрічі належала російській стороні і була підтримана ОБСЄ. Україна була готова продовжити обговорення ходу імплементації домовленостей, про які йшла мова 15 лютого 2017 року рамках Тристоронньої контактної групи в Мінську і 18 лютого 2017 року на зустрічі міністрів закордонних справ країн Нормандської четвірки в Мюнхені", - написала вона.
Читайте також: Переговор и по Донбасу: стало відомо про важливе рішення
За словами прес-секретаря Кучми, українська делегація прибула для участі в відеоконференцзв'язку, також на зустріч приїхали спеціальний представник діючого голови ОБСЄ в Тристоронній контактній групі Мартін Сайдік і глава СММ ОБСЄ, координатор від ОБСЄ в підгрупі з безпеки Ертурул Апакан. Однак представники російської сторони не вийшли на скайп-зв'язок.
Як повідомляв ONLINE.UA, 15 лютого Тристороння контактна група по Донбасу прийняла рішення звернутися до Моніторингової місії ООН з прав людини в наданні допомоги зі звільнення заручників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?