Джамала покрасувалась в Лондоні в дизайнерській сукні: з'явилися фото
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Джамала покрасувалась в Лондоні в дизайнерській сукні: з'явилися фото

Джамала покрасувалась в Лондоні в дизайнерській сукні: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка і тренер сьомого сезону вокального шоу "Голос країни" Джамала порадувала шанувальників, опублікувавши фото, на яких позує в дизайнерському вбранні від Івана Фролова.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.


Це плаття Джа вибрала для церемонії вручення премії Brit Awards в Лондоні. До речі, саме в наряді FROLOV співачка виступала на Євробаченні-2016.


Читайте також: Джамала в День всіх закоханих поділилася секретом щасливих відносин


Футболка Джа на ліфі прикрашає напис Ancora, що означає "ще раз". Шанувальники високо оцінили і наряд, і красу Джа, хоча деяким наряд не сподобався.




n_buzhanskay Як же красиво. Джа, ти прекрасна. Ну просто погляд не відвести.


elvine_c Джамала ти прекрасна, чок гузель


annepopko Красаа.



Нагадаємо, що заради лондонської церемонії  Джамала пропустила шосту музичну українську премію YUNA, де перемогла відразу в декількох номінаціях.


Так, зірка стала найкращим соло-артистом, її композиція "тисяча дев'ятсот сорок чотири" була названа піснею року. Крім того колаборація Джамали з групою "ДахаБраха" отримала нагороду як кращий дует.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?