Стало відомо про план з повернення Януковича в Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо про план з повернення Януковича в Україну

Стало відомо про план з повернення Януковича в Україну
Джерело:  Radio Free Europe

Колишній глава виборчого штабу президента США Дональда Трампа, Пол Манафорт, підготував план врегулювання конфлікту на Донбасі через повернення в Україну побіжного екс-президента Віктора Януковича.
Про це розповів Костянтин Килимник, якого називають представником Манафорта у Києві, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радио Свобода.
Зокрема, він повідомив, що американець підготував план врегулювання конфлікту на Донбасі, який передбачає повернення до України Віктора Януковича, щоб керувати Донецькою і Луганською областями.
Килимник підкреслив, що під час виборчої кампанії в США говорив з Манафортом "кожні кілька місяців", і "інформував його про Україну".
Читайте також: Янукович хоче бути миротворцем: у Путіна відреагували
Крім того, він заявив, що почав працювати на Манафорта у 2005 році.
Килимник додав, що в 2013 році Манафорт радив Януковичу підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом і повідомив, що останній раз Манафорт відвідав Україну в 2015 році.
Окремо він запевнив, що Манафорт не має зв'язків з Росією.
Як повідомляв ONLINE.UA напередодні екс-президент України Віктор Янукович, котрий втік до Росії, звернувся з листом до кілької світових лідерів і запропонував свій план врегулювання конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?