У Путіна пораділи анексії Криму: в мережі відповіли анекдотом
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна пораділи анексії Криму: в мережі відповіли анекдотом

У Путіна пораділи анексії Криму: в мережі відповіли анекдотом
Джерело:  Кремль

Президент Росії Володимир Путін привітав з Днем захисника Вітчизни і третьою річницею початку окупації Криму жителів Севастополя, що викликало жарти в соцмережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.

Читайте також: У Росії дали прогноз щодо Путіна та повернення Криму Україні
"23 лютого 2014 року став для Севастополя воістину доленосним днем. Тисячі його мешканців єдиним фронтом виступили проти "державного перевороту", дали рішучу відсіч радикальним, націоналістичним силам, які своїми агресивними діями спробували залякати всіх, хто протистояв самоуправству і беззаконню. Севастопольці проявили стійкість і мужність, захистили рідне місто, разом з кримчанами висловили тверду волю - бути з Росією", - заявив Путін.
Журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов поширив в Twitter привітання президента РФ, чим розсмішив користувачів мережі.



Так користувач Гитара и папиросы пожартував: "Папа, а правда, фашисти і бандити захопили Україну? - Ні, синку, тільки Крим і Севастополь..."
Павка Ступін: "Х ** ню не пишіть. Підтримало не більше 10%".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі пожартували над армією РФ, в День захисника розваленої Вітчизни згадавши ансамбль Александрова, який розбився в катастрофі Ту-154 в Чорному морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?