Нардеп Гончаренко врятований: з'явилися найважливіші подробиці викрадення та ім'я замовника
Категорія
Події
Дата публікації

Нардеп Гончаренко врятований: з'явилися найважливіші подробиці викрадення та ім'я замовника

Нардеп Гончаренко врятований: з'явилися найважливіші подробиці викрадення та ім'я замовника
Джерело:  online.ua

Правоохоронці запобігли викраденню народного депутата Олексія Гончаренка. Він в безпеці, а силовики встановили ім'я організатора злочину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
Як заявив прокурор Одеської області Олег Жученко, зараз депутат перебуває в безпеці і скоро він даватиме свідчення.
Тим часом стало відомо, що замовником викрадення Гончаренка був депутат Лиманської райради Одеської області на прізвище Кушнарьов.

Читайте також: Г учне викрадення депутата Гончаренка розбурхало мережу
"Батько Кушнарьова є депутатом Лиманської районної ради. І сам він є не просто замовником викрадення народного депутата, а фактично він з двома своїми спільниками виїхав на місце і повинен був завдати народному депутату тілесних ушкоджень, а саме, застосовувати кислоту, спотворити обличчя, позбавити зору, а також переламати колінні чашечки", - повідомив прокурор.
Також він додав, що у організатора злочину був мотив: "Він є як замовником викрадення, так і особисто виконавцем цього злочину, завдяки злагодженій і завчасної роботі СБУ і слідчі прокуратури не довели до скоєння цього злочину".
У той же час Жученко підкреслив, що історія з викраденням була інсценуванням, а завданню тяжких тілесних ушкоджень політику силовики вчасно зуміли запобігти.
Також було встановлено, що замовлення розміщувалося не так на вбивство, як на завдання тяжких тілесних ушкоджень.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що підозрює у викраденні Гончаренка групу сепаратистів і попередив, що депутата можуть піддати фізичним тортурам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?