Нардеп Гончаренко розкрив нові подробиці свого "викрадення"
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп Гончаренко розкрив нові подробиці свого "викрадення"

Нардеп Гончаренко розкрив нові подробиці свого "викрадення"

Народний депутат Олексій Гончаренко розповів, що його викрадення

було інсценовано і було частиною спецоперації СБУ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Українську правду

.


"Це була спецоперація. Сьогодні вранці було інсценовано моє викрадення. Вже багато тижнів ведеться спецоперація по сепаратистській, терористичній групі, яка діє в Одесі і планувала завдання мені тяжких тілесних ушкоджень", - заявив Гончаренко в коментарі виданню.


За його словами, саме тому він виїхав з Києва пізно вночі, щоб вранці з'явитися в Одесі, щоб люди знали, що він в місті. Гончаренко розповів, що вранці він був "викрадений" співробітниками СБУ, далі вони прислали замовникам відповідне повідомлення, що "об'єкт, товар викрадений, можна переходити до наступної частини плану - розправи. І ті, хто повинен був здійснювати розправу, виїхали на місце, яке вони їм призначили".


"Потім замовники і організатори виїхали безпосередньо на місце для розправи наді мною. У них вилучено кислоту, засоби для тортур. Там вже мене не було. Там були виключно співробітники СБУ і прокуратури, там вони (організатори - ред.) були затримані. Зараз ще тривають обшуки, є й інші місця", - сказав нардеп, додавши, що не знає, у кого саме проводяться обшуки.


Читайте також:

Г

учне викрадення депутата Гончаренка розбурхало мережу


Спецоперацію проводила СБУ під процесуальним наглядом прокуратури Одеської області. Гончаренко заявив, що знає ім'я одного з замовників викрадення.


"Це - Олександр Кушнарьов. Я з ним не знайомий. Він - депутат від Опозиційного блоку Лиманської райради. Його син Геннадій Кушнарьов був одним з учасників антиМайдану і загинув в Будинку профспілок 2 травня 2014 року. Особисто у нього був мотив помсти", - сказав депутат.


Гончаренко зазначив, що це вже третій випадок, коли йому загрожують викраденням або вбивством.


"Перший замах було скоєно в 2015 році, коли "Одеська народна республіка" готувала моє вбивство, кілька місяців силовики говорили мені, що робити. Зараз вони в суді. Кілька з них вже отримали вироки, а ті, хто повинен був виконати вбивство - ще в суді", - сказав Гончаренко. За його словами, в 2014 році двоє людей отримали замовлення на його вбивство.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в мережі з'явилися фото затримання викрадачів народного депутата від БПП Олексія Гончаренка

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?