Група любителів Росії намагалася влаштувати акцію в центрі Одеси: опубліковані фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Група любителів Росії намагалася влаштувати акцію в центрі Одеси: опубліковані фото і відео

Група любителів Росії намагалася влаштувати акцію в центрі Одеси: опубліковані фото і відео

В Одесі поліція запобігла провокації на Алеї Слави, де група любителів Росії намагалася провести акцію з нагоди 23 лютого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Одеській області.
Повідомляється, що представники Одеської обласної організації спілки ветеранів Афганістану та ветеранів Другої світової війни організували покладання квітів до пам'ятника Невідомому матросу на Алеї Слави в Одесі.
У поліції повідомили, що один з активістів Куликова поля почав ображати присутніх і поліцейських. На законну вимогу правоохоронців припинити протиправну поведінку він не реагував, тому був затриманий і, з метою недопущення подальшого розвитку конфлікту, доставлений в Приморський відділ поліції. В результаті інциденту ніхто не постраждав.
Читайте також: Жи телів російського міста привітали з 23 лютого німецьким кораблем: опубліковано фото
«Поліція здійснила всі превентивні заходи і не допустила розвитку конфлікту. Таким чином, були припинені можливі масові заворушення», - заявив начальник Управління превентивної діяльності в ГУНП в Одеській області підполковник поліції Іван Іщенко.
У мережі відзначили, що активісти патріотичних організацій заважали організованому підвозу ветеранів і пенсіонерів до пам'ятника Невідомому матросу. Між сторонами була невелика бійка і перепалка. Як написав у Facebook колишній глава одеського осередку «Правого сектора» Сергій Стерненко, організатором збору виступив активіст Куликова поля Моріс Ібрагім. Автобус чекав людей біля Київської райдержадміністрації.


Як повідомляв ONLINE.UA, 23 лютого в мережі пожартували над російськими військовими, згадавши ансамбль імені Александрова.













Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?