Українцям пояснили, чому їм потрібне Євробачення: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українцям пояснили, чому їм потрібне Євробачення: опубліковано відео

Українцям пояснили, чому їм потрібне Євробачення: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Успішне проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017 збільшить повагу і довіру до України в світі, а також дасть приплив для інвестіцій.
Такою думкою поділився відомий політик, колишній президент Національної телекомпанії України (в період, коли вона організовувала Євробачення-2005) Тарас Стецьків в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Відмова від Євробачення спричинила би більші репутаційні ризики, ніж згода його проводити. Це перше. Друге: Україна має демонструвати, що вона навіть в умовах колосального напруження своїх сил здатна показувати свою європейськість. Проведення Євробачення — це одна з фішок приналежності до європейської культури і сім’ї народів. В даному випадку це виправдано. Політично — це виправдано", - вважає він.
Читайте також: Це місто зупинив Путіна: в Україні висловилися про місто, яке мало не стало господарем Євробачення

За словами політика, як таких прибутків від Євробачення немає, але є дохід від продажу квитків.
"Він не покриває й 10% витрат, яку б ви ціну не ставили, бо конкурс — телевізійний. Прибутки отримують готельний бізнес, перевізники, понад 100 організацій-підрядників. Країна дістає колосальну промоцію в Європі, рекламні ролики показують Україну. Якщо ми гарно себе подамо, плюс туризм, плюс привабливість країни, це може дати приплив і інвестицій, і бізнес-активності. Якщо Україна себе покаже як країна, що в умовах війни здатна проводити такі конкурси, то це тільки збільшить повагу та довіру до України в світі" , - зазначив Стецбків.
Він переконаний, що не тільки грошима все вирішується.
"З фінансової точки зору це видаткова річ. В усіх країнах це видаткова річ, але прибутковість — в іміджі. Дуже сильно поправляє свій стан середній і дрібний бізнес — переважно в столиці. Величезна кількість фірм буде задіяна в підготовці", додав він.



Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Євробачення з кількох причин потрібно було віддати не Києву - Тарас Стецьків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?