Перша леді України в чорній вишиванці зводила дітей на фільм про Голодомор: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Перша леді України в чорній вишиванці зводила дітей на фільм про Голодомор: з'явилися фото

Перша леді України в чорній вишиванці зводила дітей на фільм про Голодомор: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Дружина президента України Петра Порошенка Марина Порошенко з дітьми Євгенією, Олександрою і Михайлом відвідала прем'єру першого англомовного повнометражного фільму про Голодомор "Гіркі жнива".


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.


Марина Порошенко подякувала творцям фільму і зазначила, що події, на яких побудований сюжет, "перегукуються з нинішньою російською агресією на Сході України і в Криму".


Читайте також: Дружина Порошенка сходила на каву з хворим на ДЦП переселенцем: опубліковані фото


"Проте я вірю, що як і майже сто років тому, так і сьогодні Україна вистоїть перед загрозою знищення і переможе в нерівній боротьбі зі злом!", - заявила дружина президента.


Марина Порошенко вибрала для прем'єри чорну вишиванку, яку доповнила сірою спідницею, чорними туфлями і прикрасами. Євгенія і Олександра були одягнені більш демократично.


На прем'єру також прийшли артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, Світлана Тарабарова, журналіст Сергій Лещенко з нареченою Анастасією Топольською і її дочкою та інші.


Як писав ONLINE.UA, у вересні минулого року Петро Порошенко оприлюднив спільне фото з дружиною і зворушливо привітав її з річницею весілля.  Марина Порошенко на фото позувала у вишитій сукні.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?