Київська суддя-порушниця влаштувала гучний скандал поліцейським: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Київська суддя-порушниця влаштувала гучний скандал поліцейським: з'явилося відео

Київська суддя-порушниця влаштувала гучний скандал поліцейським: з'явилося відео

У мережі розгорається гучний скандал навколо дій патрульних поліцейських щодо судді Солом'янського суду Києва Вікторії Кицюк.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook начальника Департаменту патрульної поліції України Євгена Жукова.
"Чоловік зупинився посеред вузької вулиці і тим самим заблокував рух в обидві сторони. Екіпаж, який проїжджав по цій ділянці дороги, став, як і всі інші учасники руху. Спочатку, "Святу Вікторію" просили перепаркував автомобіль. І не тільки співробітники, але і водії інших автомобілів", — розповів він.
Також Жуков зазначив, що, незважаючи на очевидність ситуації "включився режим "дурачок" – я не я, машина не моя, я не водій, я "пашол", чоловік приїде і т. д".


Читайте також: Скандал з п'яним суддею в Одесі отримав несподіване продовження: з'явився документ

"Все це супроводжувалося дзвінками в Генеральну прокуратуру. Власне, звідти і почалися дзвінки в Управління патрульної поліції: "Че там та як!?" – зазначив він.
Жуков додав, що "після неодноразових повторень прохання показати які-небудь документи, "Свята Вікторія" була затримана".
Після цього "на допомогу" судді "приїхав бухий "друг" і далеко від нього не відстала подруга (напевно, теж суддя)".
"Ніщеброди, ви за 8 тисяч готові маму продати". Ось так думає вища каста суддів про патрульного поліцейського... За@@ись, що судді добре живуть ). Ну, загалом, як завжди, винен простий патрульний, якого, як кажуть, з колгоспу понабирали. Так, ми з колгоспу, але хочемо жити і працювати чесно!!!" – зазначив він.
Жуков додав, що патрульні поліцейські будуть покарані за те, що не оформили матеріали по затриманню до кінця!!!".



"Але... На превеликий жаль, вони можуть понести кримінальну відповідальність за перевищення. Я навіть боюся уявити, що судити їх буде ця шикарна дама, яка так смачно курить сигарету (на відео). Важко, але я не збираюся пускати хлопців під прес", - підкреслив він.


Читайте також: В Україні набирає обертів скандал з п'яним суддею за кермом: з'явилося відео

Також глава Патрульної поліції додав, що йому б дуже хотілося, "щоб ця інформація дійшла до президента".


"З такими "законослухняними" суддями, ми багато чого досягнемо! А потрібно було всього лише ПЕРЕПАРКУВАВ АВТОМОБІЛЬ і ПОКАЗАТИ ХОЧ ЯКІСЬ ДОКУМЕНТИ!!! Виконати законні вимоги співробітника патрульної поліції!" – резюмував він.


Крім того, Жуков виклав скріншоти "відвертої брехні суддівських сторінок" і нагадав про  випадок в Одесі, коли "задули главу окружного адміністративного суду міста Одеси на 1.6 промілле".



"Я вже не кажу про те, як вони (судді і їх свита) називали патрульних "тваринами" і т. д. Ах так, вони ж недоторкані!!!" – емоційно додав він.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  співробітники окружного адміністративного суду Одеси, намагаючись виправдати колегу, звинуватили журналістів в брехні.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?