Український чемпіон Усик битиметься з непереможним американцем
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український чемпіон Усик битиметься з непереможним американцем

Український чемпіон Усик битиметься з непереможним американцем
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу з боксу в першій важкій вазі за версією WBO українець Олександр Усик битиметься з непереможним американським боксером Майклом Хантером.
Як повідомляє ONLINE.UA, бій відбудеться 8 квітня в рамках великого шоу боксу в американському Оксон Хіллі.
Головним поєдинком вечора буде бій Василя Ломаченка проти американця Джейсона Соси. Також в цей вечір свій черговий бій проведе Олександр Гвоздик.
"Дуже радий, що боксуватиму в одному боксерському шоу разом з Василем Ломаченком та Олександром Гвоздиком. Ми мріяли про це, коли ще були любителями і боксували в олімпійській збірній-2012. Хочу подякувати моїм промоутерам Віталієві та Володимирові Кличкам, Олександрові Красюку, Тому Леффлеру, моєму менеджеру Егіса Клімаса, каналу HBO, Бобу Аруму і Top Rank за те, що я маю можливість боксувати в програмі цього вечора", - сказав Олександр Усик.

Дивіться: Ломаченко показа в фантастичну форму в США: опубліковано відео
Говорячи про суперника, Усик заявив, що Хантер - дуже небезпечний боксер.
"Майкл Хантер - жорсткий суперник, який не знає поразок, тому я впевнений, що бій буде дуже конкурентним для мене і видовищним для вболівальників, які прийдуть нас підтримати в залі, і тих, хто буде дивитися його на HBO", - підкреслив Усик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?