Образа і спустошеність: реакція футболістів "Шахтаря" на провал у Лізі Європи - опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Образа і спустошеність: реакція футболістів "Шахтаря" на провал у Лізі Європи - опубліковано відео

Образа і спустошеність: реакція футболістів "Шахтаря" на провал у Лізі Європи - опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Футболісти донецького "Шахтаря" прокоментували  поразку від "Сельти" в 1/16 фіналу Ліги Європи.
Зокрема, капітан "гірників" Даріо Срна сказав, що команді не вистачило концентрації, Тарас Степаненко зробив акцент на грубу помилку словенського арбітра Винчича, а бразилець Марлос заявив, що дуже засмучений.
Читайте: Це позорище: тренер "Шахтаря" зробив жорстку заяву після поразки в Лізі Європи
Даріо Срна:
- Дуже прикро, що не пройшли в наступний етап Ліги Європи. На жаль, сьогодні ми не використали свої моменти і не вистачило концентрації. Треба зробити аналіз цієї гри і рухатися далі. У нас сильна команда з хорошим характером. Треба зосередитися на чемпіонаті України і завоювати золоті медалі. Після пропущеного гола на останніх хвилинах "Шахтар", звичайно, підсів у психологічному плані, але ми підтримували один одного і дуже хотіли перемогти сьогодні. Це дуже болюча поразка. Епізоди з суддівством коментувати не буду. Все одно вже нічого не зміниш. Хочу сказати велике спасибі вболівальникам, спасибі Харкову за те, що підтримували нас.
Тарас Степаненко:
- Зараз відчуваємо спустошеність. Здавалося б, уже пройшли далі, але на останніх хвилинах суддя незрозуміло що придумав. Чесно кажучи, здавалося, що суддя біжить показувати жовту картку дев'ятому номеру, але арбітр з кимось порадився і вказав на точку. У мене взагалі склалося враження, що перед цим епізодом було порушення правил на Ярослава Ракицького. Важко після такої поразки, хлопці у роздягальні сиділи сумні, похнюпивши голови. Прикро, звичайно, але це футбол. З приводу втоми, то в принципі це нормально, адже у нас була довга перерва. Важко на такому полі витримувати високий ритм, та й опорна нога постійно їхала, хоча я надів бутси з найвищими шипами. У будь-якому випадку не можна падати духом. Тепер необхідно виграти чемпіонат.
Марлос:
- Сумно щось говорити. Ми дуже хотіли добитися хорошого результату і були так близько до нього, але сьогодні у нас це не вийшло. Хочу попросити вибачення у вболівальників за те, що не виправдали очікувань. Ми створювали моменти, але не вдавалося їх завершити. Я дуже засмучений, що не зміг сьогодні забити і допомогти "Шахтарю". Коли результат вже практично був у нас в руках, призначили пенальті. Завжди дуже прикро, коли на останніх хвилинах вирішуються такі важливі питання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?