У Житомирській області сталася трагедія з українським військовим
Категорія
Події
Дата публікації

У Житомирській області сталася трагедія з українським військовим

У Житомирській області сталася трагедія з українським військовим
Джерело:  online.ua

На полігоні в Житомирській області 24 лютого в результаті вибуху гранати загинув військовослужбовець.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу військової прокуратури Центрального регіону України.
"На території полігону під час проведення підготовки тактичного поля для проведення стрільб сержант, який займав посаду радіотелефоніста військової частини, в результаті розриву гранати РПГ-22 отримав смертельні тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.
На місце події виїхала група прокурорсько-слідчих працівників військової прокуратури разом з експертами для проведення першочергових слідчих дій - огляду місця події, допиту свідків, вилучення всіх необхідних документів для проведення слідства.

Читайте також: Мережу підірвала історія про загиблого в Авдіївці українця
Військова прокуратура Житомирського гарнізону внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом загибелі військовослужбовця за ч. 3 ст. 425 Кримінального кодексу України (недбале ставлення військових посадових осіб до військової служби в умовах особливого періоду).
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в населеному пункті Глухів на Сумщині на території військової частини Збройних сил України сталася пожежа, в результаті якої загинуло двоє військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?