Рабінович розкритикував пропозицію позбавити працюючих українців пенсій
Категорія
Україна
Дата публікації

Рабінович розкритикував пропозицію позбавити працюючих українців пенсій

Рабінович розкритикував пропозицію позбавити працюючих українців пенсій
Джерело:  online.ua

Лідер партії "За життя", народний депутат Вадим Рабінович розкритикував пропозицію міністра соціальної політики Андрія Реви про позбавлення працюючих пенсіонерів права на пенсію в рамках розробленої урядом концепції пенсійної реформи.
Про це він заявив в передачі "Хто кому Рабінович" на каналі "112 Україна".
"Я взагалі не думаю, що якби людина таке сказала в нормальній країні, залишився б хоч кілька днів на роботі. Я хочу до розуму трошки звернутися. Ось ми весь час говоримо про те, що у нас на багато робочих місць не вистачає людей, що виїжджають за кордон. Але ви ж повинні бути зацікавлені в тому, щоб люди з великим досвідом, які вийшли на пенсію, але ще в змозі щось зробити, не йшли відпочивати. Навпаки, їх необхідно інтегрувати в систему. Це зрозуміло будь-якому розсудливому уряду і нашому уряду, але вони начебто поставили якусь мету, наприклад, залишити в Україні 10 мільйонів населення, вигнати молодь за кордон", - обурився Рабінович.
Крім того, лідер партії "За життя" відзначив, що вважає аморальним з боку уряду взагалі порушувати питання про те, щоб позбавляти працюючу людину пенсії.
"Ось розповіді про те, що пенсіонери повинні просто одразу припиняти працювати, це розмови убивць своєї країни. Розмова про те, що пенсіонер не потрібен суспільству, - це питання неповаги і підриву основ будь-якої держави. Людина, яка не розуміє цінності того, що люди мають досвід, - просто дурень", - упевнений політик.
"Люди, які мають досвід управління в різних сферах - це діамант країни. Ні в якому разі не можна ними розкидатися. Є й етичні речі. Коли людина працює на свою країну, вона мусить мати повагу, а якщо вона її не має, значить, щось не в порядку з системою управління держави. А такі паразити, як Рева, вони просто знищують країну", - резюмував Рабінович.
Нагадаємо, днями міністр соціальної політики Андрій Рева дав інтерв'ю одному з видань, в якому заявив, що уряд розглядає можливість позбавити працюючих пенсіонерів права на пенсію.
"У всьому світі діє правило: або пенсія, або зарплата. Після проведення пенсійної реформи, коли пенсія стане достатньою, потрібно встановити правило: або ти працюєш, отримуєш зарплату і виходиш на пенсію трохи пізніше, але пенсія у тебе буде більше. Або ти йдеш одразу - і отримуєш пенсію, але не працюєш", - заявив Рева.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?