В Австрії прийняли нове рішення щодо Фірташа
Категорія
Політика
Дата публікації

В Австрії прийняли нове рішення щодо Фірташа

В Австрії прийняли нове рішення щодо Фірташа
Джерело:  online.ua

У столиці Австрії Відні українського олігарха Дмитра Фірташа випустили з-під варти під раніше внесену заставу в 125 мільйонів євро. Таким чином, суд відмовив прокуратурі в затриманні бізнесмена у справі про екстрадицію в США.
Як повідомляє ONLINE.UA, таку інформацію оприлюднило видання 112.ua з посиланням на свої джерела.
Читайте також: Справа Фірташа: західні ЗМІ розповіли про серйозні проблеми Трампа і не тільки
"Земельний суд Відня у кримінальних справах відхилив вимоги прокуратури Відня затримати Дмитра Фірташа в рамках справи про екстрадицію в США", - повідомило джерело видання.
За інформацією видання, бізнесмен Дмитро Фірташ звільнений без додаткових умов.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні земельний суд Відня розглянув запит Іспанії про екстрадицію українського олігарха Дмитра Фірташа і прийняв рішення звільнити його без внесення додаткової застави.
"Суд відмовив прокуратурі Відня в арешті Дмитра Фірташа, оскільки відсутній ризик неявки Фірташа на вимогу суду. Суд зобов'язав Фірташа регулярно відвідувати суд через певні проміжки часу", - розповіли адвокати бізнесмена.
Фірташу заборонено залишати територію Австрії, він здав суду свій закордонний паспорт.
Наприкінці листопада минулого року Дмитро Фірташ був оголошений в міжнародний розшук Антикорупційною прокуратурою Іспанії за підозрою у відмиванні великих сум грошей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?