Відомий дипломат пояснив провокацію Путіна з "паспортами ДНР-ЛНР"
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомий дипломат пояснив провокацію Путіна з "паспортами ДНР-ЛНР"

Відомий дипломат пояснив провокацію Путіна з "паспортами ДНР-ЛНР"
Джерело:  online.ua

Колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко вважає, що визнання Росією паспортів ДНР-ЛНР є природним і логічним продовженням політики президента РФ Володимира Путіна.
Про це він повідомив в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Тут нічого нового, це продовження політики Росії, яка проводиться роками. Це, до певної міри, реакція на те, що "медовий місяць" Трампа з Путіним не відбувся, любов закінчилася швидко", - заявив він.
"Отже, Росія відмотує назад: знову починаються провокації проти американських кораблів, інциденти в повітрі (14 лютого СNN повідомив, що російський корабель-шпигун виявлений біля узбережжя штату Делавар, російський літак пролетів поблизу американського військового корабля, - ONLINE.UA)", - пояснив Огризко.
Читайте також: Є один спосіб змусити Росію поводитись адекватно - відомий дипломат дав рецепт
Як зазначив український дипломат, визнання "документів" так званих ЛНР і ДНР - це "певний тест, який Путін проводить, щоб знати: куди рухатися далі?"
"Путін зрозумів, що "перезавантаження" на російських умовах не вийшло, отже, треба повертатися до того, що було: тобто, Росія буде встановлювати певні "маркери" і дивитися, як на це реагує Захід. Якщо ця реакція буде занадто жорсткою, Росія відповзе, якщо це буде чергова "стурбованість" - Росія рухатиметься далі", - додав екс-глава МЗС.
Подробиці читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Є два способи повернути Крим і домогтися миру на Донбасі - Володимир Огризко

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?