У Києві скоєно збройний напад на помічника нардепа: з'явилися деталі
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві скоєно збройний напад на помічника нардепа: з'явилися деталі

У Києві скоєно збройний напад на помічника нардепа: з'явилися деталі

23 лютого в Києві скоєно напад на помічника народного депутата від ВО "Свобода" Юрія Левченка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
Читайте також: У Черкаській облраді побилися через мову: з'явилися фото і відео
Про інцидент на вулиці Лермонтовській на Лук'янівці, в якому один чоловік наніс поранення іншому травматичною зброєю, повідомили в прес-службі Нацполіції Києва, однак за інформацією видання, потерпілим виявився помічник Левченко.
"На вулиці Лермонтовській між потерпілим та іншим чоловіком виникла сварка із-за того, що підозрюваний нібито навмисно пошкодив автомобіль опонента, вдаривши по дзеркалу заднього виду. Спочатку між ними тривала словесна перепалка, а потім зловмисник дістав зброю (попередньо - травматичної дії) - і зробив постріли. В результаті потерпілий отримав поранення ноги", - йдеться в повідомленні поліцейських.
Стало відомо, що потерпілий був доставлений в лікарню, а в поліції проводять заходи щодо встановлення особи нападника.
Як повідомляв ONLINE.UA, 26 січня стало відомо про затримання помічника одного з депутатів від "Радикальної партії Олега Ляшка": затриманий звинувачувався в шахрайстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?