Бойовик ДНР зробив відверте зізнання про обстріл Донецька: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовик ДНР зробив відверте зізнання про обстріл Донецька: з'явилося відео

Бойовик ДНР зробив відверте зізнання про обстріл Донецька: з'явилося відео
Джерело:  Четверта влада

Бойовик так званої ДНР розповів про те, як представники "батальйонів "Оплот" і "Схід" обстрілювали Донецьк в ході бойових дій на Донбасі в 2014 році.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео з соцмереж.
Читайте також: Відразу не викидайте: в мережі висміяли відео з бойовиками на Донбасі
За словами бойовика Дмитра Редькін ("Мітяй"), обстріли вели представники "Оплоту", щоб потім звернути провину на українську сторону.
"Щотижня, коли на передовій був, весь час з хлопцями чув там "оплотівці" з "востоківцями" один на одного стволи наставили, то тут...Пізніше з'ясувалося, кажу як є, "оплотівці" по місту шмаляли з мінометів, а потім закидали, мовляв, це "укри", - зізнався бойовик.
"А "востоковці" їздили і виловлювали ці міномети. Уявіть яка ситуація. Їх коли спіймали бійці "Спарти", то відправили на підвал. Кожен раз чув - "востоківці" чи не стрілялися з "оплотівцями". Одного разу "Оплот" підігнали до селища Жовтневий "Гради" і відпрацювали на "Схід". Свідомо, не по "украх" а по "Востоку" - додав він.
Також "Мітяй" зазначив, що вважає Олександра Захарченко зрадником.


Як повідомляв ONLINE.UA, ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко розповів про своїх прихильників у Запоріжжі та Львові, і про ворогів у Донецьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?