Чорний піар по-американськи: прес-конференція Трампа обурила путінців
Категорія
Світ
Дата публікації

Чорний піар по-американськи: прес-конференція Трампа обурила путінців

Чорний піар по-американськи: прес-конференція Трампа обурила путінців
Джерело:  online.ua

Поява російських прапорів під час виступу президента США Дональда Трампа у Вашингтоні викликала обурення у представника так званого "кремлівського пулу журналістів" Дмитра Смирнова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста.
Читайте також: У Путіна спробували похвалити його: мережа відповіла жартами і гнівом
Повідомляється, що під час виступу Трампа 24 лютого в залі знаходилися люди, які розмахували російськими "триколорами" з написом "Трамп" на центральній смузі.
При цьому, за повідомленнями американських ЗМІ, незрозуміло, чого хотіли добитися подібною акцією невідомі, зокрема, неясно, протестували вони, або підтримували президента США. Повідомляється, що практично одразу прапори були конфісковані, однак їх фото потрапили в соцмережі.
"Чорний піар по-американськи: перед прес-конференцією Трампа в залі роздавали російські прапори з його ім'ям", - написав у своєму Twitter Смирнов.


Користувачі відреагували на публікацію Смирнова.
Олег: А чого сумувати? Треба, щоб наш посол подзвонив Хілларі. І злити у CNN. Усе, вже не буде Хілларі...)))


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент США Дональд Трамп заявив про намір домогтися лідерства своєї країни у сфері ядерної зброї, при цьому домагаючись вигідних домовленостей з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?