Савченко в тюрмі на Донбасі: з'явилися нові подробиці і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко в тюрмі на Донбасі: з'явилися нові подробиці і відео

Савченко в тюрмі на Донбасі: з'явилися нові подробиці і відео
Джерело:  online.ua

Нардеп України Надія Савченко, яка 24 лютого приїхала з візитом на окупований Донбас, відвідала колонію для військовополонених в Макіївці Донецької області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Савченко.


Читайте також: Поїздка Савченко на Донбас: з'явилася дуже скандальна деталь


"Відвідали дві камери де містяться шість наших військовополонених. Поспілкувалися з хлопцями. Умови жахливі, вогкість, холод. Речі від рідних передали. Чекаємо до завтра. Обіцяли дати можливість відвідати всіх, хто в Мінських списках", - написала нардеп.


"Коли йшла по коридорах тюрми, кричала "Слава Україні", а у відповідь звучало "Героям слава!". Тому хлопці не бояться! А з безстрашними страшно воювати(с). Незломлений дух український... Ми переможемо!", - додала вона.


Відзначимо, що в мережі також оприлюднили відеоролик, знятий в ході візиту Савченко в тюрму:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі припустили, що поїздка Надії Савченко на Донбас проходить в рамках спецоперації ФСБ РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?