У Миколаєві поліцейського спіймали на хабарі: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві поліцейського спіймали на хабарі: з'явилися фото і подробиці

У Миколаєві поліцейського спіймали на хабарі: з'явилися фото і подробиці
Джерело:  online.ua

24 лютого в Миколаєві під час отримання хабара затриманий інспектор місцевої патрульної поліції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови департаменту Патрульної поліції України Євгена Жукова.
Читайте також: Суддівський скандал в Києві: у мережі з'явилася відповідь поліцейським
"Якщо людина прав і виконує свою роботу гідно і правильно - ми ніколи не залишимо його в біді. Але, на жаль, і в патрульній поліції є негідники, які, рано чи пізно, показують свою сутність. Увечері 24.02.2017 р., у місті Миколаїв, співробітниками Управління внутрішньої безпеки, прокуратури та керівництвом Управління патрульної поліції, на отриманні ХАБАРА в розмірі 10 тисяч гривень, був задокументований інспектор патрульної поліції. Вирішення питання за підробленими документами на транспортний засіб", - написав Жуков.
"Він, напевно, думав, що у нього все виходить, але ми-то знаємо, як насправді. За півтора року роботи патрульної поліції, це 12й випадок "реалізації" співробітника. І про такі факти ніхто мовчати не буде. І, як я раніше говорив, - такі випадки будуть мати місце в такому величезному організмі в 12 з невеликим тисяч співробітників. Радує, що це не система, а негідники-одинаки. І ми з цим справляємося. І кожному працівнику варто подумати головою: а чи треба псувати собі життя і кар'єру? Та ще й поливати брудом гідних хлопців, і їхню працю! Департамент внутрішньої безпеки не спить і якісно виконує свою роботу", - додав він.



Як повідомляв ONLINE.UA, 18 лютого в Миколаєві патрульні поліцейські зупинили авто, за кермом якого перебував депутат місцевої обласної ради Сергій Чмирь у стані алкогольного сп'яніння.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?