Скандал навколо Парасюка з автоматом: з'явилися нові фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал навколо Парасюка з автоматом: з'явилися нові фото і відео

Скандал навколо Парасюка з автоматом: з'явилися нові фото і відео

Скандал довкола народного депутата Володимира Парасюка, котрий з автоматом на плечі сперечався із журналістом, обростає новими подробицями: виявилося, що нардеп брав участь у блокаді Донбасу з готельного номера в Бахмуті.
Про це розповів журналіст Андрій Дзіндзя, повідомляє ONLINЕ.UA з посиланням на його Facebook.
"Ось так виглядає "блокада" Парасюка. Готель Atlantic, Лендкрузер з прихованими номерами і охоронець (?) з автоматом", - написав він.
При цьому Дзіндзя додав, що "буквально днями Парасюк збирав на своїй сторінці гроші на підтримку блокуючих, які мерзнуть у буржуйок і ночують в наметах".


Читайте також: "Не треба бути биком": Парасюк пояснив свої бійки

"Цікаво, навіщо Парасюку у готелі автомат, та ще й з пристебнутим магазином? Стріляти в злочинну адміністрацію?" – саркастично запитав він.



Пізніше Дзіндзя виклав ще одне відео, на якому знята його розмова з Парасюком, який, за його словами, "ломився в номер з озброєним натовпом".



Крім того, журналіст виклав і скріншоти відео, на яких виділив автомат на плечі у охоронця, шеврон на руці батька Парасюка, який супроводжував нардепа, а також і самого народного обранця.
Коментатори цих повідомлень висловили своє обурення поведінкою Парасюка.











Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  інший активний прихильник блокади Донбасу, народний депутат Семен Семенченко був викритий в тому, що "блокує" Донбас з буфету міжнародного потяга.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?