Гучний указ Порошенка про інформбезпеку: з'явилося важливе пояснення
Категорія
Політика
Дата публікації

Гучний указ Порошенка про інформбезпеку: з'явилося важливе пояснення

Гучний указ Порошенка про інформбезпеку: з'явилося важливе пояснення

Доктрина інформаційної безпеки України, ууказ про введення якої підписав президент Петро Порошенко

, спрямована на протидію російської пропаганди в умовах гібридної війни.


Про це розповів спікер глави держави Святослав Цеголко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


"Для протидії руйнівному інформаційному впливу Росії в умовах розв'язаної нею гібридної війни затверджена Доктрина інформаційної безпеки України", — заявив він.


Цеголко зазначив, що "саме проти України Росія використовує новітні інформаційні технології впливу на свідомість громадян, спрямовані на розпалювання національної та релігійної ворожнечі, пропаганду агресивної війни, зміну конституційного ладу насильницьким шляхом, порушення суверенітету і територіальної цілісності України".


Читайте також: Клімкин висловився щодо зустрічі Порошенка з Трампом і зброю для України


Він додав, що "крім боротьби з дезінформацією і деструктивної пропагандою з боку РФ, Доктрина також включає забезпечення функціонування Суспільного телебачення і радіомовлення; підтримку вітчизняної книговидавничої справи; задоволення потреб населення тимчасово окупованих територій в об'єктивної, оперативної і достовірної інформації".

Як повідомляв ONLINE.UA раніше  президент України Петро Порошенко назвав спосіб, котрим потрібно відповісти на рішення президента РФ Володимира Путіна щодо визнання "паспортів" ДНР-ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?