Опальні ватажки ДНР розлютилися через візит Савченко в Донецьк
Категорія
Події
Дата публікації

Опальні ватажки ДНР розлютилися через візит Савченко в Донецьк

Опальні ватажки ДНР розлютилися через візит Савченко в Донецьк

Поїздка народного депутата Надії Савченко на окупований Донбас, під час якої вона побувала у макіївській колонії, де утримуються українські бранці

, викликала злість опальних ватажків бойовиків.


Про це розповів журналіст Денис Казанський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


"Спостерігаю за реакцією противника на візит Савченко в Донецьк. Стрільців, Безлер і Ходаковський зляться і не розуміють, що відбувається. З боку Захарченко навпаки - повна підтримка цього візиту", - зазначив він.


Також Казанський зазначив, що "російська сторона з усіх сил допомагає Савченко піаритися".


Читайте також: Подорож Савченко на Донбас: з'явилася дуже скандальна деталь
"Розуміючи, що як політик Надія дуже слабка і виступи з трибуни не додають їй рейтингу, їй дають проявити себе єдино доступним їй способом - скандальними візитами туди, куди всім іншим дорога закрита, зустрічами з Захарченко і Теслярським, та іншими явно провокаційними діями, які дозволяють Савченко перебувати в центрі уваги", - резюмував він.
У коментарях своє ставлення до поїздки Савченко на окуповану територію висловили і інші користувачі мережі.










Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Надія Савченко відправилась на Донбасс і 24 лютого, разом із головою організації "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном відвідала українських бранців ДНР.


Пізніше в мережі пояснили поїздку Савченко в ДНР спробою Кремля добитися легітимації бойовиків і змусити Київ піти на прямі переговори з ними.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?